Επίσκεψη σε έκθεση της ΣΤ’ Τάξης (Μικροναυπηγική !!!)

Μια διαφορετική έκθεση!

Την Τρίτη 8-5-2018 επισκεφθήκαμε την έκθεση του κ. Γρυπιώτη Ευάγγελου με θέμα «Η απαράμιλλη δεινότητα των Ελλήνων ναυτικών στα ζοφερά χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας 1453 – 1821». Ο κ. Γρυπιώτης, ο οποίος ήταν και ο «καπετάνιος» σε αυτό το παρθενικό ιστορικό ταξίδι μας, παρουσίασε με ιδιαίτερη αγάπη τη δουλειά που με πολύ κόπο και μεράκι έχει κάνει εδώ και 30 χρόνια. Μας απάντησε οποιαδήποτε απορία μας και ταυτόχρονα μας διηγήθηκε την ιστορία της μικροναυπηγικής, όπως εκείνος έχει μέχρι τώρα έχει αναδείξει στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσίαση δύο πλοίων και το πως αυτά κινούνται σε πραγματικές συνθήκες μέσα σε μια μικρή δεξαμενή που υπάρχει στο επάνω όροφο της έκθεσης!

Ήταν μια έκθεση πραγματικά μοναδική και πρωτότυπη! Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να δούμε πάλι μια επόμενη έκθεσή του και τον ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή του να μοιράσει τις γνώσεις του!

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση! Ημέρα και Ώρες λειτουργίας: Κάθε Τετάρτη 18:00-20:00. Τόπος: Village shopping and more (απέναντι από το Flocafe). «Καλό ταξίδι!!!»

Previous Article
Next Article