Εκδηλώσεις 28η Οκτωβρίου – Ενημέρωση

12ο  Δημοτικό   Σχολείο  Νίκαιας

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 08.30 π.μ. – 10.00 π.μ. θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στη γιορτή θα πρέπει να παρευρίσκονται και τα παιδιά της ΣΤ για την τελετή παράδοσης – παραλαβής της σημαίας,  ντυμένοι με τα ρούχα παρέλασης.

Μετά τη γιορτή ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης στεφάνου, θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 11:15 π.μ. με την υπεύθυνη δασκάλα (κ. Τζιώρα Σοφία).

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου:

  1. O σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στο σχολείο στις 9:00 π.μ για να αναχωρήσουν με τον υπεύθυνο δάσκαλο (κ. Φαινέκο Ιωάννη) για την καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου.
  2. Στις 10:15 π.μ. όλοι οι μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ’ τάξης θα βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης των σχολείων για την παρέλαση επί των οδών Μεσολογγίου και Κασταμονής, πίσω από το 11ο Δ. Σ. Νίκαιας. Εκεί θα βρίσκονται οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της παρέλασης η κ. Τούτση Σωτηρία και η κ. Κασσίου Ελένη.

Μόλις παρελάσουν τα παιδιά θα πρέπει οι γονείς να φροντίσουν να τα παραλάβουν από το σημείο που τελειώνει η παρέλαση (Κύπρου και Εφέσου). Οι γραβάτες, τα φουλάρια οι κονκάρδες και μπερέδες θα πρέπει να επιστραφούν στο σχολείο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παρέλαση.

 

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Τα κορίτσια πρέπει να φοράνε μπλε φούστα, άσπρο πουκάμισο, καλσόν στο χρώμα του δέρματος και μαύρα παπούτσια.

Τα αγόρια πρέπει να φοράνε μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσια.

Previous Article
Next Article