Πιλοτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο». Συμβολή στη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής καθαριότητας για όλη τη σχολική κοινότητα.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί Γονείς,

Το σχολείο μας μαζί με άλλα έντεκα σχολεία του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο». Στα πλαίσια του προγράμματος, το οποίο θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες, οι μαθητές πέρα από την εκπαίδευσή τους πάνω σε θέματα υγιεινής και καθαριότητας από τους εκπαιδευτικούς, καλούνται να συμπληρώσουν σε συνεργασία μαζί σας, ένα ερωτηματολόγιο ανώνυμα πριν και μετά την εφαρμογή του προγράμματος. Η θεματολογία του ερωτηματολογίου όπως θα διαπιστώσετε εστιάζει τους τομείς α). συμπεριφορά μαθητών και πρακτικές υγιεινής, β). συνθήκες υγιεινής καθαριότητας στους σχολικούς χώρους και γ). συναισθήματα μαθητών. Για τον λόγο αυτό σας αποστέλλουμε το αρχικό ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσετε μαζί με τα παιδιά σας και στη συνέχεια αυτά να το παραδώσουν στους δασκάλους τους μέχρι την Τετάρτη 31/10/2018.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής καθαριότητας για όλη τη σχολική κοινότητα.

H Διεύθυνση του Σχολείου

Previous Article
Next Article