Θέλουμε να ζούμε σ’ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον!!!

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, οι μαθητές του 12ου Δ. Σχ. Νίκαιας με τη βοήθεια των δασκάλων, γονέων αλλά  και των μαθητών του 17ου Δημ. Σχ. Νίκαιας, έβαψαν τοίχους και παρτέρια, φύτεψαν  στον πεζόδρομο  αλλά και στην αυλή μας, καθάρισαν, ανακύκλωσαν και δημιούργησαν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά. Έφτιαξαν πολύχρωμες πινακίδες για την καθαριότητα, για την προστασία και τη φροντίδα των φυτών και τις τοποθέτησαν στα παρτέρια του πεζόδρομου. Βγήκαν στη γειτονιά κι  ενημέρωσαν τους πολίτες για τις ενέργειές μας, μοιράζοντας σχετικά φυλλάδια.

Σκοπός μας είναι μέσα απ’ αυτές τις δράσεις να ευαισθητοποιήσουμε τόσο το σύνολο των μελών της μαθητικής κοινότητας του Σχολείου όσο και τα μέλη της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας.

Θέλουμε να ζούμε σ΄ ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον. Μας ενδιαφέρει η αισθητική αναβάθμιση του χώρου μας.

Ας υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας μικρές πρακτικές που θα ομορφύνουν και θα  προστατέψουν γενικά το περιβάλλον μας!

Αρωγοί σ΄ αυτήν  την προσπάθειά μας  ήταν οι υπεύθυνοι:  της Σχ. Επιτροπής, του Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής, του Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας .

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους!!

 

Previous Article
Next Article